Overslaan naar content

Proces Operator

Op locatie
 • Zwaag, Noord-Holland, Nederland
Productie

Omschrijving

Word jij onze nieuwe Saus King? Zodra je onze sauzen proeft, ben je verkocht. Wil jij degene zijn die voor Oliehoorn het verschil maakt tussen winst en verlies?


Hoe ziet jouw werkdag als Proces Operator eruit?

Je start je dag in de kantine met een stuk fruit van de fruitmand en een kop koffie/thee. Daarna loop je omgekleed de poortjes door naar de productiehal. Daar start je dienst met een overdracht met je collega van de dienst ervoor. Je collega vertelt je hoe de dienst was, of er storingen geweest zijn en wat er allemaal klaar is gezet voor jou om de volgende saus te maken. Jij bent van grondstof tot verpakking, verantwoordelijk voor het totale productieproces in onze moderne fabriek. Elke drie kwartier krijg je een nieuw receptuur en zorg je dat je planning op orde is. Jij wilt elke dag weer opnieuw de wedstrijd winnen! Natuurlijk samen met je andere collega’s. Je loopt je hele dienst heen en weer om te controleren of alles goed gaat; hoe is de pH-waarde, zijn de ingrediënten goed afgewogen, hoe is de temperatuur, heeft elke lijn nog voldoende voorraad? Hierdoor ben je de hele dag in contact met al je collega’s op de werkvloer. Natuurlijk is er altijd iemand aanwezig waarbij ook jij je vragen kunt stellen om te blijven groeien. Je werkt volgens de hoogste hygiëne- en kwaliteitseisen om onze eindproducten te maken. Als Proces Operator vul je zelf in wanneer je tijd hebt om te kunnen pauzeren. Onze vroege dienst start om 06:00 uur tot 14:30 uur. De middagdienst van 14:00 tot 22:30 en de nachtdienst van 22:00 tot 06:30 uur. Na een productieronde zorg je dat alles weer gereed staat voor de volgende charge!


Wat kan je van ons verwachten?
Ons bedrijf groeit, de techniek groeit, maar ook jij! We bieden je vele doorgroeimogelijkheden en daardoor kun jij gemakkelijk jarenlang bij ons werken. Je maakt deel uit van een succesvol bedrijf waar jij je als operator volledig kunt ontplooien, doordat we prestatiegericht werken. Onze Operators krijgen veel waardering van de naaste collega’s op de werkvloer, maar ook vanuit het management. Wij hanteren een open bedrijfscultuur. Wij gaan voor sfeer, warmte en willen iedereen welkom laten voelen. Onze personeelsvereniging organiseert allerlei leuke extra’s zoals een BBQ, seizoen pakketten, gratis saus, presentjes, borrels, een uitgebreid vitaliteitsprogramma, vers fruit, wekelijks verse soep en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Zoek je een professionele en moderne food productieomgeving en wil je als operator werken bij een betrokken familiebedrijf? Dan bieden wij jou een toffe baan met aantrekkelijke voorwaarden:

 • Een salaris tot wel €2925,- bruto per maand, passend bij je werkervaring én daar bovenop nog eens 22% ploegentoeslag;
 • Werk je buiten de reguliere werktijden dan ontvang je een onregelmatigheidstoeslag;
 • Je start met een jaarcontract en hebt uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je beschikt over 25 vakantiedagen;
 • Je maakt gebruik van een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Je woon-werk reiskosten worden tot 30 kilometer vergoed;
 • Je deelt mee in de Oliehoorn winstdelingsregeling.

Onze wensen

Wat verwachten wij van jou?

Bij ons op de werkvloer is alles zichtbaar. Iedereen weet van elkaar hoe er gepresteerd wordt en we helpen elkaar om beter te worden. Dit betekent dat je open moet kunnen staan voor veranderingen. Durf jij je kwetsbaar op te stellen en wil jij voor een bedrijf werken die echt dingen wil verbeteren? Verder vragen wij van jou:

 • Mbo-niveau en je beschikt eventueel over een vakgerichte opleiding;
 • Ervaring met werken volgens de HACCP-normen;
 • Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré;
 • Je bent cijfermatig sterk, hebt technisch inzicht en kunt goed plannen;
 • Je bent bereid in wisseldiensten te werken (zondagavond t/m vrijdagavond);
 • Het is fijn wanneer je beschikt over een heftruck certificaat.


Waarom werken bij Oliehoorn

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf. Vakidioten. Sausfreaks. Altijd bezig met ons vak. Wij gaan voor de lekkerste smaakbeleving. Onze producten zijn gemaakt met liefde en geduld. Dat is wat Oliehoorn anders maakt! Samen met ongeveer 55 collega’s in Hoorn werken wij dagelijks met passie en trots aan de beste producten voor onze klanten. Meer over Oliehoorn op www.Oliehoorn.nl


Groei jij met ons mee?

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Atso de Jong, telefoonnummer: 088-2441200.

Acquisitie is niet gewenst.

of