Overslaan naar content

Operator Reiniging & Olie

Zwaag, Noord-Holland, NederlandProductie

Omschrijving

Alles begint in onze fabriek bij onze schone containers. Zonder schone olie- en saus containers, kunnen wij niet leveren. Ben jij die alerte operator die we zoeken en hou je ervan om zelfstandig te werken?Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als Operator Reiniging en Olie start je jouw dag in de ochtend, middag of avondploeg met een kop koffie, thee of een stuk fruit in de kantine. Je kleed je om, doet een haarnetje om en gaat van start in onze fabriek. Jouw werkzaamheden bestaan grotendeels uit het reinigen van de containers en het tappen van olie. Onze containers komen vies binnen. Je pakt de spullen uit die je nodig hebt en haalt de deksels en doppen van de containers om deze te ontluchten. De overgebleven saus in de container moet eruit gepompt worden. Dan begin je met het juiste reinigingsprogramma. Na het reinigen check je nog een laatste keer of ze goed schoon zijn, en zet je de containers weg. De schone containers moeten 12 uur drogen, voor ze vol getapt kunnen worden met olie. Om ze echt goed droog te maken gebruik je nog de waterstofzuiger. Als de container uiteindelijk gereinigd is, zet je het juiste tapprogramma aan. Naast het reinigen zul je opgeleid worden voor de biblijn. Dit is een bag in box lijn waarmee wij olie afvullen voor onze klanten. Om de biblijn goed te kunnen draaien moet je een ervaren operator zijn. 

Naast het reinigen van de containers, de biblijn en het tappen van olie, hou je ook in de gaten of de slip tank bijna vol is, of er andere vaten of containers leeg zijn en heb je contact met de logistieke afdeling. Je staat alleen op de reiniging afdeling en daarom is het jouw verantwoordelijkheid dat de containers klaargemaakt worden voor de volgende stap. Je rapporteert aan de coördinator productie. Na je dienst geef je het stokje door aan de volgende Reiniging en Olie Operator. Natuurlijk mag je na afsluiting van je dienst een lekker flesje saus gratis mee naar huis te nemen. Heb jij al een favoriete saus?


Wat kan je van ons verwachten?

Oliehoorn maakt de lekkerste sauzen, ook in de toekomst. Daarom investeren wij in mensen. Je wordt door ons opgeleid en ingewerkt. Eens in de drie weken volg je een college. Je hebt bij ons vele doorgroeimogelijkheden en kan je jarenlang vermaken op verschillende functies. Voor een operator is deze functie een uitdaging en mooie lijn om te draaien. Wij gaan voor sfeer, warmte en willen iedereen welkom laten voelen. Onze personeelsvereniging organiseert allerlei leuke extra’s zoals een BBQ, seizoen pakketten, gratis saus, presentjes, borrels, een uitgebreid vitaliteitsprogramma, vers fruit, wekelijks verse soep en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Zoek je een professionele en moderne food productieomgeving en wil je als operator werken bij een betrokken familiebedrijf? Dan bieden wij jou een toffe baan met aantrekkelijke voorwaarden:

 • Een salaris tot wel €2515,- bruto per maand, passend bij je werkervaring én daar bovenop nog eens 22% ploegentoeslag;
 • Werk je buiten de reguliere werktijden dan ontvang je een onregelmatigheidstoeslag;
 • Je start met een jaarcontract en hebt uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je beschikt over 25 vakantiedagen;
 • Je maakt gebruik van een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Je woon-werk reiskosten worden tot 30 kilometer vergoed;
 • Je deelt mee in de Oliehoorn winstdelingsregeling.

Onze wensen

Wat vragen wij van jou?

Jij hebt oog voor een schone werkomgeving en producten en werkt secuur. Je houd van zelfstandig werken en repeterende werkzaamheden. Wat vragen wij nog meer van jou:

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je vindt het niet erg om op wisselende tijden te werken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Relevante werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré.


Over Oliehoorn

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf. Vakidioten. Sausfreaks. Altijd bezig met ons vak. Wij gaan voor de lekkerste smaakbeleving. Onze producten zijn gemaakt met liefde en geduld. Onze medewerkers zijn trots op hun product. Dat is wat Oliehoorn anders maakt! Samen met ongeveer 55 collega’s in Hoorn werken wij dagelijks met passie aan de beste producten voor onze klanten. Meer over Oliehoorn op www.Oliehoorn.nl


Solliciteren

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Atso de Jong, telefoonnummer: 088-2441200.

Acquisitie is niet gewenst.

of