Skip to content

Medewerker Verkoop Binnendienst

Nederland, Noord-Holland, ZwaagMarketing

Functieomschrijving

Commerciële duizendpoot. 

Ben jij op zoek naar een startersfunctie of een volgende stap in je loopbaan en houd je van voldoende uitdaging én afwisseling door de schakel te zijn tussen de binnen- en buitendienst?


Als Medewerker Verkoop binnendienst ben jij de motor van onze organisatie. Met jouw proactieve mentaliteit zorg jij voor een optimaal proces tussen de binnen- en buitendienst van het bedrijf. Jij bent de schakel tussen klanten, transporteurs, consumenten en eindgebruikers; alles komt bij jou binnen. Hierdoor hoef je je geen moment te vervelen!


Waar bestaat jouw takenpakket precies uit?

Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze retailmarkt, daar liggen dan ook je primaire taken. Daarnaast houd je je ook bezig met overige markten zoals Foodservice en industrie. Tevens bestaat je functie uit orders invoeren, klachten verwerken en telefoonaanname. Je ondersteunt de commerciële processen in het verkoopteam voor Retail en je draagt verantwoordelijkheid voor een juiste verwerking hiervan. Denk hierbij aan het berekenen en beheren van conditie-afspraken, doorvoeren van prijswijzigingen. Je beheert (assortiment-) gegevens binnen ons ERP-systeem en houdt deze actueel. Jij bent degene die dit proces ook bewaakt en ervoor zorgt dat de klant naar wens en afspraak bediend wordt. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, en kun je soepel en snel schakelen met jouw andere Oliehoorn collega’s.


Wat kan je van Oliehoorn verwachten?

Als Medewerker Verkoop binnendienst, kom je in een warm bad terecht bij ons op kantoor. Wij zijn een leuk, klein, informeel team dat altijd voor elkaar klaar staat. Daarnaast vormen wij met alle collega’s samen een echt familiebedrijf. Groeiende. Wij gaan voor sfeer, warmte en willen iedereen welkom laten voelen. Bij ons kun je gemakkelijk 10 tot 15 jaar werken (en natuurlijk nog langer). Onze personeelsvereniging organiseert allerlei leuke extra’s zoals een BBQ, seizoen pakketten, gratis saus, presentjes, borrels, een uitgebreid vitaliteitsprogramma, vers fruit en zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Naast bovenstaande bieden wij je verder:

  • 25 vakantiedagen;
  • Een goed salaris, passend bij je werkervaring;
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Woon-werk reiskostenvergoeding tot 30 kilometer;
  • Kans op doorgroeimogelijkheden;
  • De Oliehoorn winstdelingsregeling.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

Onze nieuwe Medewerker Verkoop binnendienst heeft een commerciële instelling met een hands-on en proactieve mentaliteit. Jij kan accuraat werken en goed omgaan met computers. Je bent hierdoor bekend met MS Office en ERP/SAP software. Daarnaast:

  • Heb je een afgeronde MBO werk- en denkniveau met een vakgerichte opleiding;
  • Relevante werkervaring op commercieel gebied en kennis van Retail is een pré;
  • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheers je de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.


Over Oliehoorn

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf. Vakidioten. Sausfreaks. Altijd bezig met ons vak. Wij gaan voor de lekkerste smaakbeleving. Onze producten zijn gemaakt met liefde en geduld. Onze medewerkers zijn trots op hun product. Dat is wat Oliehoorn anders maakt! Samen met ongeveer 70 collega’s in Hoorn en Drachten werken wij dagelijks met passie aan de beste producten voor onze klanten. Meer over Oliehoorn op www.Oliehoorn.nl


Groei jij met ons mee?
Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jelmer Broersma, telefoonnummer: 088-2441200.

of