Medewerker Onderzoek en Ontwikkeling

Functieomschrijving

Ben jij onderzoekend ingesteld met een hands-on en proactieve mentaliteit en heb je ervaring met het ontwikkelen en het optimaliseren van kennis op het gebied van ingrediënten, producten en processen? Dan zijn wij benieuwd naar jou!


Functieomschrijving

Je ontwikkelt en optimaliseert kennis op het gebied van ingrediënten en producten binnen de organisatie Oliehoorn en genereert nieuwe concepten voor producten i.s.m. de commerciële afdelingen. Tevens adviseer je over aanpassingen/optimalisaties van bestaande producten, recepturen en verpakkingen. In samenwerking met in en externe stakeholders Implementeer je vernieuwingen en aanpassingen in de eigen organisatie daarbij stel je plannen en planningen op.

Daarnaast verzorg je (tussentijdse) rapportages met betrekking tot uitgevoerde projecten. Je signaleert en houdt ontwikkelingen op het vakgebied bij door onder meer het bezoeken van beurzen en het voeren van besprekingen met leveranciers. Je draagt ideeën voor productvernieuwing aan en organiseert het uitvoeren van of (laten) uitvoeren van onderzoeken, proeven, testen en externe keuringen. Uiteraard ben je verantwoordelijk voor externe beoordeling van Oliehoorn producten.

Wat kan je van ons verwachten?
Zoek je een professionele en moderne food productieomgeving en wil je als Medewerker van Oliehoorn werken bij een betrokken familiebedrijf? Dan bieden wij jou een leuke baan met aantrekkelijke voorwaarden:

  • Een goed salaris, passend bij je werkervaring.
  • Je beschikt over 25 vakantiedagen.
  • Je maakt gebruik van een aantrekkelijke pensioenregeling.
  • Je woon-werk reiskosten worden tot 30 kilometer vergoed.
  • Je deelt mee in de Oliehoorn winstdelingsregeling.


Waarom werken bij Oliehoorn

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf. Vakidioten. Sausfreaks. Altijd bezig met ons vak. Wij gaan voor de lekkerste smaakbeleving. Onze producten zijn gemaakt met liefde en geduld. Dat is wat Oliehoorn anders maakt! Samen met ongeveer 70 collega’s in Hoorn en Drachten werken wij dagelijks met passie en trots aan de beste producten voor onze klanten. Meer over Oliehoorn op www.Oliehoorn.nl


Solliciteren
Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jelmer Broersma, telefoonnummer: 088-2441200.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde hbo voedingsmiddelentechnologie of aanverwante opleiding.
  • Je hebt kennis van en ervaring met alle voorkomende processen rond de productie van voedingsmiddelen.
  • Je hebt kennis en relevante werkervaring op het gebied van productontwikkeling.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je hebt ervaring met MS office.