Marketeer (wervingsfase gesloten)

Omschrijving

De lekkerste sauzen verdienen de beste presentatie. Ben jij iemand die met een mix van online en offline marketingactiviteiten onze naamsbekendheid en ons marktaandeel weet te vergroten? Dan willen wij jou als marketeer!


De markt winnen

Als marketeer bij Oliehoorn ben je verantwoordelijk voor de complete Oliehoorn marketingmix. Onze online en offline marketing & communicatie met zowel digitaal als fysiek klantcontact is bij jou in goede handen. Binnen ons team ben jij de marketingspecialist. Je werkt nauw samen met sales en jij kunt je goed in onze doelgroep verplaatsen. Je hebt een landelijke blik en dankzij jouw creatieve geest en operationele daadkracht weet jij ons merk verder te laden bij de consument. Onze huisstijl, sampling campagnes, het ondersteunen van sales bij key-accounts, het bedenken en uitrollen van de social media strategie en originele campagnes, schakelen met communicatiebureaus: jij bent van alle marketing-markten thuis. Jij bedenkt, delegeert en voert uit. Uiteindelijk draag jij zorg voor de implementatie van alle verkoopinstrumenten waarmee groothandels, eindgebruikers en consumenten dagelijks kunnen worden bereikt. Jij weet ons onderscheidend vermogen goed door te vertalen in beeld en taal en hiermee help jij onze marktpositie te verstevigen en voorsprong op de concurrentie te vergroten. “De Markt Winnen´. Dat is wat jij gaat doen.

Ingrediënten en succesformule
Als sausfreaks weten wij als geen ander dat het geheim van succes schuilgaat in de perfecte samenstelling van de juiste ingrediënten. Wat is het recept voor een succesvolle marketeer bij Oliehoorn? Wij denken dat je met een combinatie van onderstaande ingrediënten kunt komen tot een succes:

 • Minimaal een hbo werk- en denkniveau en een aantal jaar werkervaring binnen de marketing en communicatie.
 • Je hebt als marketeer gewerkt met producten of diensten in een A-merk omgeving (binnen de foodmarkt is een pré)
 • Je hebt succesvolle campagnes geïnitieerd en uitgerold.
 • Je hebt uitstekende projectmanagement vaardigheden en ervaring in het werken met reclamebureaus.
 • Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.
 • Creativiteit, een pragmatische instelling en een hands-on mentaliteit.
 • Je voelt je thuis in een no-nonsense omgeving en hebt een collegiale en flexibele instelling.
 • Je hebt gevoel voor taal (ook over de grenzen).

Beschik jij over de ingrediënten die tot een nog beter resultaat leiden? Verras en overtuig ons maar!


Wat kan je van ons verwachten?

Wil jij een verantwoordelijke rol bij een succesvol familiebedrijf? Wij bieden een toffe baan met aantrekkelijke voorwaarden:

 • Een goed salaris, passend bij je werkervaring.
 • Je start met een jaarcontract en hebt uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je kunt genieten van 25 vakantiedagen.
 • Je maakt gebruik van een prima pensioenregeling waarvan 50% door Oliehoorn wordt bijgedragen.
 • Een prima reiskostenregeling.
 • Je deelt mee in de Oliehoorn winstdelingsregeling.


Waarom werken bij Oliehoorn

We zijn een Nederlands familiebedrijf. Vakidioten. Sausfreaks. Altijd bezig met ons vak. We gaan voor de lekkerste smaakbeleving. Onze producten zijn gemaakt met liefde en geduld.

Meer informatie over Oliehoorn vind je op www.oliehoorn.nl. Wil je een indruk krijgen van hoe het is om bij ons te werken? Kijk dan eens op onze “werken-bij” pagina !Solliciteren

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jelmer Broersma, telefoonnummer: 088-2441200.Je kunt reageren tot 13 november 2019.Acquisitie is niet nodig, wij vinden onze nieuwe collega’s zelf.

Vereisten

 • Minimaal een hbo werk- en denkniveau en een aantal jaar werkervaring binnen de marketing en communicatie.