Overslaan naar content

Maintenance Engineer met leiderschapskwaliteit

Zwaag, Noord-Holland, NederlandProductie

Omschrijving

Maintenance Engineer met leiderschapskwaliteit

Om de investeringsprojecten in goede banen te laten lopen en het machinepark in perfecte conditie te houden hebben wij ruimte voor een Maintenance Engineer. In deze functie verricht je engineeringswerk aan investeringsprojecten op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied.

Ben jij een coachende leidinggevende met een hands-on en proactieve mentaliteit en heb je ervaring met facilitair gebouwenbeheer. Dan zijn wij benieuwd naar jou!


Functieomschrijving

Als Maintenance Engineer ben jij verantwoordelijk voor het coördineren, aansturen en optimaliseren van zowel het technische team (veelal externen) als het betrouwbaarheidsprogramma van onze productiefaciliteit.

Je zorgt ervoor dat de technische processen optimaal verlopen, machines en installaties efficiënt worden onderhouden en dat betrouwbaarheid strategieën worden geïmplementeerd. Je rapporteert aan de Operationeel Directeur.

Onze wensen

Functievereisten

 • Je hebt een technisch opleiding op MBO+/HBO werk en denk niveau, richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Procestechniek.
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie binnen een productieomgeving in de voedingsindustrie.
 • Je hebt sterke interesse in techniek, bent in het bezit van een NEN 3140 certificaat en wilt samenwerken met de werknemers voor een optimaal resultaat.
 • Je hebt eerder gewerkt met betrouwbaarheidsprogramma’s en Maintenance & Reliability methodologieën, een ERP- en een Onderhoudssysteem en kent de relevante Arbowet-, wet- en regelgeving.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat kan je van ons verwachten?

Zoek je een professionele en moderne food productieomgeving en wil je als Medewerker van Oliehoorn werken bij een betrokken familiebedrijf? Dan bieden wij jou een leuke baan met aantrekkelijke voorwaarden:

 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng,
 • De kans om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf,
 • Een goed salaris, passend bij je werkervaring.
 • Je beschikt over 25 vakantiedagen.
 • Je maakt gebruik van een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Je woon-werk reiskosten worden tot 30 kilometer vergoed.
 • Je deelt mee in de Oliehoorn winstdelingsregeling.


Waarom werken bij Oliehoorn

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf. Vakidioten. Sausfreaks. Altijd bezig met ons vak. Wij gaan voor de lekkerste smaakbeleving. Onze producten zijn gemaakt met liefde en geduld. Dat is wat Oliehoorn anders maakt! Samen met ongeveer 55 collega’s in Hoorn werken wij dagelijks met passie en trots aan de beste producten voor onze klanten. 

Meer over Oliehoorn op www.Oliehoorn.nlSolliciteren

Wil jij de technische spil zijn in ons productieproces en de betrouwbaarheid van onze installaties waarborgen? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Atso de Jong, telefoonnummer: 088-2441200.

of