Skip to content

Lijn Operator

Zwaag, Noord-Holland, NederlandProductie

Omschrijving

Als Lijn Operator word je door jouw collega’s intern opgeleid om sauzen te maken in onze moderne fabriek. Wij leren je te werken met geautomatiseerde systemen en om zelf (kleine storingen) te repareren. “Tijdens een bbq kun jij zeggen dat je de sausjes zelf hebt gemaakt!”.


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je start jouw dag in de ochtend, middag of avondploeg met een kop koffie, thee of een stuk fruit in de kantine. Dan kleed je je om, doe je een haarnetje om en ga je van start met een vast team aan collega’s. Jouw team bestaat uit een Team Coördinator, een Proces Operator, een Productiemedewerker en natuurlijk jij als Lijn Operator!


Als Lijn Operator is het jouw verantwoordelijkheid dat de lijn goed blijft draaien. Je kunt op elke lijn worden ingezet; onze flessenlijn, onze emmerlijn, onze frituurlijn of onze containerlijnen. Elke lijn heeft zijn eigen uitdagingen. Geen zorgen, je krijgt voldoende tijd om een lijn goed onder controle te krijgen. Het rooster op welke lijn jij gaat draaien, wordt een week van tevoren bekend gemaakt. Als jouw dienst van start gaat, wissel je de operator van de dienst ervoor af. Je controleert de lijsten en bespreekt met elkaar of er nog bijzonderheden zijn van de afgelopen dienst. Tijdens jouw dienst ben je bezig met het signaleren en verhelpen van storingen. Je werkt volgens de hoogste hygiëne- en kwaliteitseisen. Je coördineert de werkuitvoering aan de lijnen en je verwerkt dagelijkse planning in ons geautomatiseerde systeem. Jij zorgt ervoor dat de verpakte producten voldoen aan de eisen van de klant. Je krijgt een lijst met wat de klant vraagt aan hoeveelheid pallets. Deze worden opgestapeld met dozen flessen of emmers met daarin onze heerlijkste sauzen. Als jouw dienst er bijna op zit, zorg je dat de lijnen schoongemaakt en wel klaar staan voor de volgende saus wisseling. Dan geef je het stokje door aan de volgende lijn operator. Natuurlijk mag je na afsluiting van je dienst een lekker flesje saus gratis mee naar huis te nemen. Heb jij al een favoriete saus?


Wat kan je van ons verwachten?

Oliehoorn maakt de lekkerste sauzen, ook in de toekomst. Daarom investeren wij in mensen. Jij kunt bij ons doorgroeien naar zelfstandig Proces Operator en ook daarna nog jarenlang bij ons werken en verder doorgroeien. Onze Operators krijgen veel waardering van alle collega’s, maar ook vanuit het management. Er wordt goed en open gecommuniceerd tussen kantoor en de werkvloer. Zoek je een professionele en moderne food productieomgeving en wil je als operator werken bij een betrokken familiebedrijf? Dan bieden wij jou een toffe baan met aantrekkelijke voorwaarden:

 • Een goed salaris, passend bij je werkervaring én 22% ploegentoeslag;
 • Werk je buiten de reguliere werktijden dan ontvang je een onregelmatigheidstoeslag;
 • Je start met een jaarcontract en hebt uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je beschikt over 25 vakantiedagen;
 • Je maakt gebruik van een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Je woon-werk reiskosten worden tot 30 kilometer vergoed;
 • Je deelt mee in de Oliehoorn winstdelingsregeling.

Onze wensen

Wat vragen wij van jou?

Jij hebt interesse in onze producten en werkt graag met mensen samen voor een optimaal resultaat. Je hebt affiniteit met techniek en kan goed met computersystemen overweg. Je bent in staat om zelf beslissingen te nemen en je kunt jezelf motiveren op ook op lastigere momenten de draad weer op te pakken. Wat vragen wij nog meer van jou:

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je vindt het niet erg om op wisselende tijden te werken;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Het is handig als je op een heftruck kunt rijden of hier een opleiding voor wilt volgen;
 • Relevante werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré.


Over Oliehoorn

Wij zijn een Nederlands familiebedrijf. Vakidioten. Sausfreaks. Altijd bezig met ons vak. Wij gaan voor de lekkerste smaakbeleving. Onze producten zijn gemaakt met liefde en geduld. Onze medewerkers zijn trots op hun product. Dat is wat Oliehoorn anders maakt! Samen met ongeveer 55 collega’s in Hoorn werken wij dagelijks met passie aan de beste producten voor onze klanten. Meer over Oliehoorn op www.Oliehoorn.nl


Groei jij met ons mee?

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Atso de Jong, telefoonnummer: 088-2441200.


Acquisitie is niet gewenst.

of